Waarom zou je niet in de wintertijd elkaar het
JA-woord geven! Je bruiloft in een nieuw jasje!
Durven jullie het aan om je bruiloft anders te organiseren dan het standaard?
Trouwen in de wintertijd brengt veel voordelen voor een bruidspaar met zich mee. In deze blog neemt Marry and More alle bruidsparen graag mee in haar ervaring waarom deze romantische tijd van het jaar zo bijzonder is.

Helaas worden nu veel bruidsparen nu getroffen door coronavirus, waardoor hun huwelijk verplaatst moet worden. Marry and More vrolijkt jullie graag weer op, want de voorbereidingen van een winterse bruiloft zorgt voor nieuwe energie
DE VOORDELEN VAN EEN WINTERSE BRULOFT
  • Authentieke foto’s
  • Nederland & Oostenrijk
  • Een stijlvolle ceremonie in …
  • Meer trouwlocaties beschikbaar
  • Bijzondere ervaring voor iedereen
  • Stijlvolle dresscodes geeft meer variatie
  • Geen zorgen meer over de weersvoorspelling
  • Meer sfeer- en stylingselementen en gerechten  
Authentieke winterse foto’s
De winterse bruiloften variëren van oktober t/m april. Bruidsparen die graag willen trouwen in de wintertijd hebben te maken met meerdere seizoenen: de herfst, de winter en de lente.
Een herfst-, lente,- en wintershoot zullen unieke shots met zich mee brengen: meer kleur en meer realiteit van de natuur. Maar voor het bruidspaar zal dit ook voor andere bijzondere unieke foto’s zorgen.
‘Een voorbeeld van een sfeervolle Oostenrijkse ceremonie in ons eigen Nederland’
 

Hierbij kan de natuur verschillend zijn, het klimaat, maar ook de locatie krijgt een andere uitstraling. Bij een winterse bruiloft behoren onder andere: een winterse omgeving, boomstammenschijven, schapenvachten, kerstbomen, veel verlichting, een buitenbar, schapenvachtjes, brandende vuurkorven en fakkels, met witte lampionnen en uitzicht over de witte weilanden en/of besneeuwd bergen.
In Nederland een winterse bruiloftEen winterse bruiloft kan uitstekend in Nederland plaatsvinden, want er zijn voldoende locaties in Nederland die een winterse uitstraling en sfeer bevatten. Willen jullie zelfs in de ‘echte’ sneeuw trouwen, dan biedt dit zeker tot de mogelijkheden.
In Oostenrijk een winterse bruiloft
Zijn jullie beide wintersport-fans en of dol op de bergen van Oostenrijk en dromen jullie ervan om in de sneeuw en/of bergen te trouwen. Er zijn veel elementen die hier natuurlijk bij komen kijken, maar met een ervaren weddingplanner is dit te realiseren. Met een Oostenrijkse bruiloft krijg je zelf nog meer waarde voor je geld, want je kunt namelijk met alle 2 dagen genieten in het mooie Oostenrijk. Uiteraard is er voldoende keuze qua locaties, variërend tussen een familie hotel t/m een 5-sterrenhotel.
Een stijlvolle ceremonie in …
Ontvangen worden door alle gasten met een boog van brandende fakkels en elkaar het JA-woord geven in een winterse stube/berghut of hebben jullie wel eens gedroomd om elkaar het JA-woord te geven in de bergen:
* in de sneeuw
* bij een kapel
* tussen de koeien
* in een Oostenrijkse berghut
* of in ijskristal
Meer trouwlocaties beschikbaar
Willen jullie heel graag jullie bruiloft in de wintertijd laten plaatsvinden, maar liever niet met een wintertintje, dan kunnen jullie ook zeker terecht bij andere trouwlocaties in Nederland. Trouwlocaties zullen heel blij worden van nieuwe bruidsparen. Wat zijn de voordelen van trouwen in de wintertijd, die niet misselijk zijn:
* Locaties hebben meer beschikbaarheid
* Meer stylingsmogelijkheden
* Menukaarten gaan mee met het seizoen
* Locaties nog sfeervoller ingericht
* Tarieven liggen fors lager

Bijzondere ervaring voor iedereen
Gasten gaan een hele andere bruiloft beleven dan bij een zomerse bruiloft. Natuurlijk niet vanwege de liefde en romantiek, maar wel omtrent de sfeer, styling, elementen en gerechten.
Stijlvolle dresscodes geeft meer variatie
Trouwen in de wintertijd zorgt er voor dat alle gasten nog meer variaties laten zien. Dit geldt natuurlijk ook voor het bruidspaar. In deze tijd zijn er andere stijlen op meerdere manieren in te zetten. De kleuren van de wintertijd zijn ook dermate anders dan in de zomer. Je kunt hierbij denken aan de warme, sfeervolle en romantische kleuren.
Geen zorgen meer over de weersvoorspelling
Trouwen in de wintertijd betekent ook geen zorgen meer over de weersvoorspellingen. Willen jullie heel graag buiten trouwen, dan weten jullie dat dit met heathers zullen zijn in een zeer romantische buitengelegenheid, denkend aan een berghut of een winterse sfeervolle veranda met winterse elementen. Gaan jullie voor een binnen locatie dan biedt de locatie exact de sfeer die jullie voor ogen hebben.

Over de feest- en huttenavond en alle extraatjes wat bij een winterse bruiloft hoort is natuurlijk nog veel meer over te vertellen, hier vertel ik jullie graag meer persoonlijk over of in een andere blog …
Trouwen in de meest romantische periode van het jaar
Hebben jullie wel eens overwogen om de wintertijd te trouwen? Romantische dan rondom de kerstdagen kun je het niet hebben. Denken jullie nu na het lezen van deze blog ik zou dit toch wel graag verder willen uitzoeken, stuur dan een mail naar Marry and More en gebruik de kortingscode Winter2020 en ontvang 20% korting op je offerte.