Het is een gewoonte geworden dat veel bruidsparen voor een zomerse bruiloft kiezen, maar als ‘Winterse Weddingplanner’ is die keuze niet vanzelfsprekend. De charmes en sfeervolle elementen van een Winterse Bruiloft bezorgd een compleet andere belevenis van jullie trouwdag.
*Trouwen in de sneeuw, bossen en bergen
*Winterse sfeer- en stylingselementen en gerechten
*Trouwen in de meest romantische periode van het jaar

Trouwen in of bij de sneeuw, bossen en bergen
De winterse bruiloften variëren van oktober t/m april. Bruidsparen die graag willen trouwen in de wintertijd hebben te maken met meerdere seizoenen: de herfst, de winter en de lente. Hierbij kan de natuur verschillend zijn en het klimaat. Hierdoor krijgt de locatie een hele andere uitstraling. 
In Nederland zijn er veel locaties die in het bos liggen. De afbeeldingen die jullie in deze blog zijn toegevoegd zijn allemaal genomen bij een ‘echte’ winterse locatie in Nederland. Hier is het zelf mogelijk om buiten in de berghut te trouwen, maar ook binnen trouwen biedt tot de mogelijkheden. Zien jullie het al voor je … Ontvangen worden door alle gasten met een boog van brandende fakkels en elkaar het JA-woord geven in een winterse stube/berghut of hebben jullie wel eens gedroomd om elkaar het JA-woord te geven in de bergen:
*in de sneeuw
*op de berg met waazinnig uitzicht
*op de piste
*in een kapel
*in de bossen 
*in een berghut 

Winterse sfeer- en stylingselementen en gerechten tijdens het proost-moment
Een proost(receptie)-moment omringd met verlichte kerstbomen, kersttakken, boomstammen, schapenvachtjes, houten (hang)tafels, een echte skibar, picknick tafels, brandende vuurkorven, met donker blauwe en rode lampionnen en verschillende punten waar je een pizza kunt maken of een lekker warm drankje kunt nuttigen.
In plaats van een luxe bruidstaart kun je ook denken aan een heerlijk stuk apfelstrudel met vanillesaus. De apfelstrudel wordt natuurlijk door het bruidspaar aangesneden omringd door alle daggasten. Over de feest- en de huttenavond en alle extraatjes wat bij een winterse bruiloft hoort is natuurlijk nog veel meer over te vertellen, hier vertel ik jullie graag meer persoonlijk over of in een andere blog …
Trouwen in de meest romantische periode van het jaar
Hebben jullie wel eens overwogen om de wintertijd te trouwen? Romantische dan rondom de kerstdagen kun je het niet hebben. Denken jullie nu na het lezen van deze blog ik zou dit toch wel graag verder willen uitzoeken, stuur dan een mail naar [email protected] en gebruik de kortingscode Winter2020 en ontvang 20% korting op je offerte. Deze code is actief in het 2de kwartaal van 2020.