Wijbrand van der Sande gaat Oostenrijke passie uitbreiden door huwelijken te voltrekken met Marry and More in Oostenrijk

Bruidsparen die graag in Oostenrijk willen trouwen kunnen deze droom nu nóg makkelijker in uitvoering brengen. Trouwambtenaar Wijbrand van der Sande van “magikjullietrouwen.nl” en Weddingplanner Mirjam Vermeulen-Fiege van “Marry and More” slaan vanuit hun gedeelde passie voor Oostenrijk de handen ineen voor Oostenrijkse Destination-weddings. Oostenrijkse droomlocaties, een vlekkeloze organisatie én een persoonlijke enthousiaste Nederlandse trouwambtenaar zijn zo binnen handbereik voor koppels die elkaar in de bergen het ja-woord willen geven.

Aanleiding van samenwerking
Mirjam Vermeulen-Fiege, Weddingplanner van Marry and More:
„Wat is het ontzettend prettig als je met iemand dezelfde passie deelt voor het land Oostenrijk. Met zeer weinig woorden begrepen trouwambtenaar Wijbrand van der Sande en ik elkaar, en dat het zeer waardevol is voor bruidsparen als wij gaan samenwerken. Bruidsparen kunnen door deze samenwerking de mooiste dag van hun leven beleven door te trouwen op de mooiste plekken in de bergen van Oostenrijk.”

Een Oostenrijkse bruiloft is voor vele bruidsparen nog niet vanzelfsprekend, maar natuurlijk is het ook mogelijk om in Oostenrijk te kunnen trouwen.

Oostenrijkse romantische trouwlocaties
In de winter is heel Oostenrijk voorzien van besneeuwde bergen, en na een pak verse sneeuw komt de blauwe lucht met zon te voorschijn, romantischer kan het niet. Dit betekent natuurlijk niet dat Oostenrijk in de zomer niet mooi is, integendeel, want dan zijn de bergen voorzien van strakke groene landschappen met hierop Oostenrijkse koeien, waarbij alle beekjes & watervallen en de romantische trouw-kapelletjes te voorschijn komen. Trouwen in Oostenrijk is zowel in de zomer als in de winter écht een aanrader!

Dromen jullie ervan om in Oostenrijk te trouwen? Dit kan helemaal waarheid worden! Jullie kunnen volledig worden ontzorgd, want Marry and More wijst je de weg naar de mooiste en sfeervolste trouwlocaties in de Oostenrijkse bergen en ondersteunt bruidsparen waar gewenst om de bruiloft geheel naar wens te laten verlopen. Daarnaast kan jullie huwelijk worden voltrokken, in het bijzijn van alle dierbaren, door een Nederlandssprekende huwelijksambtenaar.

Kunnen jullie niet wachten om informatie te vergaren wat de mogelijkheden zijn om te trouwen in Oostenrijk, neem dan contact met ons op via www.marryandmore.nl en www.magikjullietrouwen.nl

—————————————————————————————————-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marry and More | 06 28 78 33 66   –   Magikjullietrouwen.nl | 06 82 29 80 69

Het volgende beeldmateriaal is vrij te gebruiken bij het artikel: https://we.tl/t-2O8mFWRfl0