and icon

Winters Bedrijfsuitje in Nederland

Marry and More Evenementen zorgt voor de organisatie van winterse bedrijfsuitjes van A t/m Z!
Een bedrijfsuitje organiseren gaat niet vanzelf, want hier komt veel bij kijken. U heeft om te beginnen verschillende meewerkende leveranciers nodig bijvoorbeeld; organisator, planning, locatie, reizen, activiteiten and more…. En het kostenplaatje is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Heeft u geen tijd voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Marry & More Evenementen is gespecialiseerd in winterse bedrijfsuitje in veel bergachtige gebieden. Wij denken graag met u mee!

Waar kan ik u als Winters Eventplanner mee helpen?

 1. Organisatie van een compleet winterse teambuildingsdag
 2. Organisatie van een winters bedrijfsuitje
 3. Organisatie van een compleet winters bedrijfsweekend
  Gespecialiseerd in Nederland en Oostenrijk!

In een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en ideeën. Ik zorg ervoor dat u en uw medewerkers alleen nog maar hoeven te genieten! Het uurtarief bedraagt € 47,50 per uur. Bent u nieuwsgierig? Geheel vrijblijvend maak ik een offerte voor u. 

and icon

Winterse Bedrijfsactiviteiten

Heeft u binnen uw organisatie te weinig personeel om een winters bedrijfsuitje met activiteiten te organiseren. Geen zorgen, ik kan voor uw de gehele organisatie overnemen en gezamenlijk met uw wensen uitvoeren tot het gewenste bedrijfsuitje. Onze kracht waarmee ik u kan helpen zit hem in persoonlijk contact.

Hier volgen een aantal uitdagende actieve uitjes:

 • Skydiving in de bergen
 • Rodelen
 • Kerst/Winterfair
 • Apres skiën party
 • Indoor skiën
 • And More …

and icon

Organisatie van een winters bedrijfsweekend

Heeft u er wel eens aangedacht om voor alle medewerkers een bedrijfsweekend te organiseren? Hier zit de kracht van Marry and More Evenementen. Een bedrijfsweekend organiseren op uniek bergachtige locatie in Nederland, Duitsland of Oostenrijk.

Wel eens gedacht aan een bedrijfsweekend naar:
* Landgraaf
* Belgische Ardennen
* Winterberg
* Wenen
* Andere bergachtige / sneeuw gebieden
* Andere wensen … ?

Ik ben al heel nieuwsgierig waar uw voorkeur naar toe gaat. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij kunnen u binnen 48 uur een interessante offerte op maat verstrekken!

Extra handjes nodig bij de organisatie van jullie Oostenrijkse | Zwitserse weekend?
Ik kijk er naar uit om jullie hierbij te ondersteunen.