and icon

Een zeer bijzonder verhaal

Bekijk hier de Styled Shoot Autumn Wedding!

Echte liefde, van een nood een deugd maken!

Het bruidspaar Ronald & Sandra kennen elkaar al ruim 25 jaar. Ze zijn allebei geboren in Amersfoort. Sandra kent Ronald via haar ex-zwager. Dit was een goede vriend van Ronald. Ronald & Sandra leefden elk hun eigen leven. Door de jaren heen hebben hun paden elkaar regelmatig gekruist, maar gingen vervolgens weer hun eigen weg.

Vanaf het jaar 2013 zijn ze vrienden geworden op Facebook. Tot vorig jaar (2017), toen veranderde hun beide levens. Ze kwamen elkaar weer tegen, de vonk sloeg over! Beide waren single op dat moment. Daarom besloten ze om samen af te spreken bij Sandra thuis.

Dat voelde voor beide super goed, waardoor ze besloten elkaar vaker te zien. Ze vullen elkaar goed aan, het gevoel is goed en weten beide dat ze voor elkaar bestemd zijn. In februari 2018 zaten ze bij Sandra thuis op de bank en kwam onverwachts het onderwerp “trouwen” aan de orde.

Ondanks dat Ronald al 2x eerder is getrouwd en officieel nog bij zijn ouders woont, vertelde hij vol liefde aan Sandra: “Met jou zou ik die stap nog één keer willen nemen!” Ronald twijfelde geen seconde en vroeg Sandra gelijk ten huwelijk. Sandra, riep volmondig ‘JA-ik wil!

Vol trots ging Ronald met de kinderen en een grote bos bloemen naar de ouders van Sandra om aan haar vader alsnog de hand te vragen. Beide ouders en de kinderen zijn erg blij en kijken al uit naar een mooie trouwdag.

Vol van geluk zijn Ronald & Sandra met de voorbereidingen van de trouwdag begonnen. De voorkeur qua datum was 26 september 2018, aangezien dit Ronalds geboortedag is, maar in verband met een woensdag hebben ze toch voor de vrijdag gekozen. De datum 28 september 2018 werd uiteindelijk geprikt.

Vervolgens zijn ze opzoek gegaan naar een geschikte locatie en bezochten ook meerdere trouwbeurzen om ideeën op te doen. Tijdens de actiedag van bruidsmodewinkel Aphrodite uit Barneveld heeft de bruid samen met haar beide moeders, dochters en haar zieke vriendin de droomjurk uitgezocht. Ook Ronald is vol trots geslaagd bij Aphrodite voor een bijzondere trouwpak.

Bij de zoektocht zijn zij ook lid geworden van verschillende trouwsites op Facebook. Hier zag het bruidspaar de oproep van Marry and More voorbijkomen voor deelname aan een Styled Shoot. Het bruidspaar dacht gelijk, super gaaf!! Met de Styled Shoot kunnen we twee keer onze bruidskleding aan. Halverwege augustus hebben ze met Mirjam Vermeulen van Marry and More een kennismakingsgesprek ingepland voor na hun zomervakantie.

De moeder van Sandra en haar vriendin hebben beide COPD, oftewel Longemfyseem. COPD is een longziekte waarbij de longen zijn beschadigd. Ademen is moeilijker en je krijgt steeds minder energie. Bij longemfyseem gaan er langzaam longblaasjes verloren. De longblaasjes zorgen ervoor dat zuurstof na het inademen in het bloed komt. En dat je de afvalstoffen weer kunt uitademen. Hoe minder longblaasjes er zijn, hoe moeilijker dit wordt. Waardoor je het benauwd krijgt. Kortom een heftige ziekte!

Tijdens hun zomervakantie in Asten werd zowel de moeder als vriendin van de bruid beiden steeds zieker en werden ze zelfs opgenomen in het ziekenhuis. Hier begon de roller coaster aan emoties. De vakantie was natuurlijk om te gaan genieten met z’n tweeën, maar uiteindelijk hebben zij zich heel veel zorgen gemaakt om de thuis situatie. Dit creëerde juist steeds meer angst en stress voor het bruidspaar.

Toen ze eenmaal weer thuis waren kwam er zoveel op hun af: beide ouders van het bruidspaar worden slechter, ook omdat ze al op leeftijd zijn. Nu is er onverwachts ook bij de vader van Sandra Parkinson gecontacteerd. En de moeder van de bruid staat nu op de wachtlijst voor een interne long revalidatie van een aantal weken. Daarnaast is haar vriendin ook binnenkort aan de beurt voor een long revalidatie. Kortom, de trein van emoties blijft maar aanwezig en doorgaan, waardoor dat het bruidspaar geen rust heeft om te genieten van alle voorbereidingen voor hun huwelijk.

Het bruidspaar kreeg het hierdoor steeds benauwder, aangezien de bruiloft steeds dichterbij kwam. Uiteindelijk hebben ze besloten om voor iedereen rust te creëren, door de trouwdag een jaar te verplaatsen naar zaterdag 28 september 2019.

Voor nu was dit de beste beslissing, maar ze hopen natuurlijk wel dat beide ouders en vriendin er alsnog bij aanwezig kunnen zijn. Het blijft daarom een grote gok, maar wij duimen graag mee met het bruidspaar, want dit gunnen we natuurlijk niemand!

Styled shoot

Op maandag 12 november 2018 vond er een bijzondere Styled Shoot “Autumn Wedding” plaats in het mooie lage Vuursche bij “De Nieuwe Kastanjehof”. Deze shoot komt nu alleen eerder dan de bruiloft van het bruidspaar. Traditioneel gezien is het natuurlijk niet gebruikelijk als het bruidspaar hun bruidskleding al eerder aan elkaar laten zien voor het huwelijk en voor alle genodigden zou dit natuurlijk ook heel erg jammer zijn.

Door deze bijzonder verdrietige situatie van Ronald en Sandra heeft de bruidsmodewinkel Aphrodite aangeboden om hun een tweede jurk en kostuum uit te laten zoeken. Hoe geweldig is dit!

Wilt u dit emotionele verhaal blijven volgen! Bruidsparen en trouwleveranciers opgelet!
Stuur je verhaal in op de GIFT Bruiloft pagina!

Terugblik

Deelnemende leveranciers Styled Shoot
12 november 2018

Extra handjes nodig bij de organisatie van jullie Oostenrijkse | Zwitserse weekend?
Ik kijk er naar uit om jullie hierbij te ondersteunen.