and icon

Nederlandse Oostenrijkse Weddingplanner

RIk, Mirjam Vermeulen-Fiege, ben het gezicht achter Marry and More en woon in Maarsbergen. Ben getrouwd en heb twee stoere jongens van 11 en 8 jaar. Vanaf mijn 4de ben ik al verliefd op Oostenrijk. Heb in mijn jeugd Oostenrijk veel gezien en heb uiteindelijk ook hele siezoenen in Oostenrijk gewoond om skiles te geven.  

Na het afronden van een Weddingplanner opleiding in 2017, heb ik gaande weg mijn eigen stijl, missie en visie neergezet. In 2017 is Marry and More opgericht en zijn de Oostenrijkse Bruiloften op de kaart gezet. Houden jullie van de elementen OOSTENRIJK, bergen of sneeuw, dan zit je bij Marry and More helemaal goed. 

Inmiddels is Marry and More naast haar bruiloften in Oostenrijk een extra weg in geslagen. Je kunt namelijk met Marry and More ook in Nederland in de “sneeuw” trouwen. Kortom, haal Oostenrijk gewoon naar Nederland!

Vanaf 1 januari 2023 heeft Marry and More nog een andere weg in geslagen, namelijk vanaf 2023 is het namelijk ook mogelijk om met Marry and More te trouwen in ZWITSERLAND. 

 Bruidsparen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij de organisatie van een mooie Oostenrijkse | Zwitserse bruiloft, wacht dan niet te lang en stuur gewoon een bericht om informatie op te vragen. Ik geef jullie graag, geheel vrijblijvend, advies! 

“To Live, To ski, To snow, To Wedding, To Love, To Laugh, To Austria!”

Extra handjes nodig bij de organisatie van jullie Oostenrijkse | Zwitserse weekend?
Ik kijk er naar uit om jullie hierbij te ondersteunen.