and icon

Eventplanner

Marry and More Evenementen viert graag elke mijlpaal in het leven!
Een evenement organiseren gaat niet vanzelf, want hier komt een hoop bijkijken. U heeft om te beginnen meewerkende levernaciers nodig; organisator, planning, styling, locatie en muziek. En het kostenplaatje is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Heeft u geen tijd voor het organiseren van een evenement. Marry & More Evenementen denkt graag met u mee over een uniek feest op maat en ontneemt graag uw zorgen.

Waar kan een Eventplanner u mee helpen?
Met een breed netwerk aan leveranciers en een groot assortiment aan locaties kunnen wij u zeer interessante offertes aanbieden. Voor een mooie kleinschalige prijs kunnen wij u van dienst zijn!

Wilt u uw evenementen op maat hebben

Wilt u dat al uw gasten genieten

Wilt u ondersteuning in budgettering

Wilt u iemand verrassen

Wilt u alleen een eventplanner inhuren voor het feest

Alles is mogelijk!

In een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en ideeën. Indien gewenst, kunnen we gezamenlijk bekijken we hoe we het feest vorm gaan geven. Wij zorgen ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten! Bent u nieuwsgierig? Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. 

Bedrijfsuitje organiseren

Heeft u binnen uw organisatie te weinig krachten om een bedrijfsuitje te organiseren. Geen zorgen, indien gewenst hoeft u namelijk niets meer zelf te organiseren voor uw bedrijfsuitje. Gezamenlijk zullen we alle wensen bespreken en bekijken wat haalbaar is. Onze kracht waarmee wij u kunnen helpen, zit hem in persoonlijk contact; sneller bereikbaar, snellere organisatie, maar een aanspreekpunt en indien gewenst kan organisator ook als coördinator van het bedrijfsuitje fungeren.

Hier volgen een aantal uitdagende actieve uitjes:

  • Oldtimer Tour
  • Paragliding
  • Skydiving
  • Luchtballonvaart
  • Abseilen
  • Skien (eventueel inclusief skiles)
  • And More …

 

Feest & Borrel

Er valt natuurlijk heel veel onder de noemer ‘Feest & Borrel’. Bij een georganiseerd evenement blijft de locatie, planning, catering en sfeer essentieel. Een Eventplanner is een professional die dit met veel passie en ervaring voor u uit handen neemt. Uw feest of borrel kan geheel naar uw wensen georganiseerd worden.

Bedrijfsfeest
Jubileumfeest
Netwerkborrel
Kerst of nieuwjaarsborrel
Tot aan een … feest of borrel op maat!

Wilt u graag uw wensen bespreken. Neem dan contact met ons op, dan ontvangt u binnen 48 uur een interessante offerte op maat!

Foodtruck festival

Een festival met verschillende foodtrucks, waar je een hapje en een drankje kunt nuttigen en een achtergond muziekje niet mag ontbreken. Een festival met een thema, veel is mogelijk. Ook hiervoor geldt dat alles op maat gerealiseerd kan worden. Een foodtruck festival is absoluut een trendy festival van deze tijd!

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij kunnen u binnen 48 uur een interessante offerte op maat verstrekken!

Extra handjes nodig bij de organisatie van jullie Oostenrijkse | Zwitserse weekend?
Ik kijk er naar uit om jullie hierbij te ondersteunen.