Mijn verhaal

Mijn verhaal

Mirjam Vermeulen-Fiege

Het gezicht achter Marry and More

Bij Marry and More begrijpen we dat het organiseren van een bruiloft geen kleinigheid is. Het verhaal begon allemaal toen ik, Mirjam Vermeulen-Fiege, mijn diepe liefde voor Oostenrijk combineerde met mijn passie voor het creëren van onvergetelijke momenten. In 2017 kwam Marry and More tot leven, een platform dat toekomstige bruidsparen helpt hun droombruiloft te realiseren, of dat nu tussen de besneeuwde toppen van Oostenrijk is, de serene landschappen van Zwitserland, of in ons eigen kikkerlandje met een vleugje Oostenrijkse flair.

Sindsdien hebben we talloze stellen begeleid bij elke stap van het huwelijksproces, van het kiezen van de perfecte bloemen tot het regelen van de kleinste details, zodat de trouwdag naadloos en zorgeloos verloopt. Daarnaast hebben we sinds 2023 onze diensten uitgebreid om ook bruiloften in Zwitserland mogelijk te maken, en bieden we in Nederland unieke winterse bruiloften in de ‘sneeuw’. Met Marry and More wordt elk huwelijk een uniek verhaal, zorgvuldig gecreëerd en tot leven gebracht met een haar mooie netwerk van leveranciers in Oostenrijk.

in 2017 was een keerpunt in mijn leven en het begin van mijn eigen unieke stijl, missie en visie. Met de oprichting van Marry and More datzelfde jaar, kwam mijn droom om Oostenrijkse bruiloften op de kaart te zetten tot leven.

Mijn twee jongens, nu 11 en 8 jaar oud, hebben de energie en het avontuur geërfd die ik altijd in de bergen heb gevonden. Samen met mijn gezin blijf ik mijn passie voor Oostenrijk koesteren, niet alleen door er zelf seizoenen door te brengen, maar ook door deze ervaring met anderen te delen via Marry and More.

Met de jaren hebben we Marry and More verder ontwikkeld en uitgebreid. We hebben onze horizon verbreed en bieden nu ook de mogelijkheid om in Nederland in de “sneeuw” te trouwen – we brengen Oostenrijk naar u toe! En sinds 1 januari 2023 is het ook mogelijk om met mij te trouwen in Zwitserland.

Het is een spannende reis geweest, maar de voldoening van het helpen van bruidsparen om hun droomweekend te realiseren is onvergelijkbaar. Dus wacht niet langer, ik zou graag met jullie het pad van uw sprookjesbruiloft willen bewandelen, volledig afgestemd op jullie wensen en verlangens.

Marry And More Bruiloften

Hartverwarmende recensies

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Marry and More? Lees de hartverwarmende recensies van stellen die hun droomdag met ons hebben gerealiseerd. Laat je inspireren en ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor jouw bruiloft.