Services

Onze diensten

Onze trouwpakketten

Start met de planning van de grote dag!

Pakketten
Hebben jullie wel eens aan trouwen SnowWorld gedacht? Veel mensen weten het niet, maar SnowWorld is een officiële trouwlocatie! Hebben jullie een passie voor de wintersport, dan hoeven jullie nu niet meer naar het buitenland. Marry and More is de weddingplanner van alle SnowWorld-vestigingen. Vanaf april tot en met september kan er bij SnowWorld zowel binnen als buiten getrouwd worden. Door de vele keukens en verschillende ruimten kunnen er meerdere stijlen worden gecreëerd.
Pakketten
Ervaar, indien gewenst, de magie van een Oostenrijkse bruiloft, gewoon hier in Nederland, met Marry and More. Ons team brengt een 'Touch of Austria' naar jouw bruiloft, ongeacht het seizoen. Geniet van een stijlvolle, luxe ervaring, compleet met sneeuw, bergen, zowel indoor als outdoor activiteiten. Laat je meeslepen door de betovering van Oostenrijk terwijl je in eigen land trouwt. Bij Marry and More maken we jouw droombruiloft tot een realiteit. Hebben jullie een andere bijzondere trouwwens voor jullie bruiloft in Nederland, wij gaan graag de uitdaging aan!
Pakketten
Marry and More is jouw specialist voor een onvergetelijke bruiloft in Oostenrijk, of het nu zomer is of winter. Onze ervaren weddingplanners combineren stijlvolle elegantie, spannende activiteiten en ongeëvenaarde luxe om je droomdag te realiseren tussen de besneeuwde bergen en de zonovergoten bossen. Kies voor een all-in-one huwelijksweekend, waarbij elk detail zorgvuldig is gepland voor een naadloze en onvergetelijke ervaring. Ontdek de charme van Oostenrijk met Marry and More, waar je droombruiloft werkelijkheid wordt.
Pakketten
Of je nu droomt van een bruiloft in de besneeuwde bergen of een zonovergoten ceremonie, Marry and More maakt het mogelijk. Als ervaren weddingplanner realiseren we stijlvolle en actieve bruiloften in Zwitserland, op elk moment van het jaar. Wij staan voor een 5-sterrenwaardige ervaring, waar luxe en culinair genieten centraal staan. Met Marry and More kies je voor een compleet verzorgd huwelijksweekend, waarin alles tot in de puntjes geregeld is. Ontdek de betoverende schoonheid van Zwitserland en beleef de bruiloft van je dromen met Marry and More.