Linda & Emiel

Wat een fantastische dag hebben we gehad, en een groot deel daarvan hebben we te danken aan onze geweldige weddingplanner Mirjam! Tijdens alle voorbereidingen en op onze trouwdag zelf was ze ongelooflijk bereikbaar en flexibel. We hadden zelf al veel geregeld en Mirjam was super in het aanpassen aan onze plannen, wat echt een geruststelling was.

Een van de grootste pluspunten van Mirjam’s service was dat we ons op de dag zelf helemaal geen zorgen hoefden te maken over de organisatie. Ze had alles onder controle, waardoor we volop konden genieten. Ze kwam ook met het briljante idee om onze ceremonie persoonlijker te maken door onze familieleden actief te betrekken, omdat we officieel al waren getrouwd. Dit maakte het moment extra bijzonder en persoonlijk.

Zelfs toen er kleine uitdagingen waren, loste Mirjam deze efficiënt op zonder dat het ons opviel. Haar professionaliteit en de manier waarop ze problemen aanpakte, was indrukwekkend.

We zouden Mirjam en Marry and More absoluut aanbevelen aan andere stellen. Haar passie voor haar werk en haar vermogen om elke bruiloft speciaal te maken, maken haar de perfecte keuze voor jullie grote dag!