Bruiloft Linda & Emiel

Over deze bruiloft

  • Datum: 15 september 2023
  • Echtpaar: Emiel & Linda
  • Fotograaf: Eppel Fotografie
  • Type: Bruiloft
  • Locatie: Landgoed Huis de Voorst

Als een trouwdag al begint met een stralende zon die opkomt tussen de bomen door, dan kan de dag van de bruiloft niet meer stuk!

Dit ervaarde Linda en Emiel, bij aankomst van de locatie Huis de Voorst in Eefde. De vogeltjes hoorde je zingen en de rust was daar, met de zonopkomst was de locatie adembenemend mooi.
Als Weddingplanner was het ook zeker geen straf om hier te mogen zijn en de locatie te mogen stijlen, conform de wensen van het bruidspaar. Door de mooie dag was er ook geen twijfel over wel/niet buiten trouwen. De wens was toch echt om buiten te trouwen.

Deze bruiloft had ook net een ander jasje, dan een andere bruiloft. Dit had er mee te maken dat het bruidspaar al een geregistreerd partnerschap afgesloten had, maar nu wilde zij graag ‘echt’ het JA-woord aan elkaar geven. Normaliter, oftwel vanzelfsprekend laat je dan een BABS oftwel een trouwambtenaar dit verzegelen, alleen het bruidspaar wilde heel graag dat de ceremonie door haar dierbare verzorgd werd. Marry and More heeft hier een belangrijke rol ingespeeld, waardoor alle gasten zeer verrast waren dat de ceremonie compleet in een ander jasje was gestoken.

Na de ceremonie hebben we allemaal heerlijk genoten van de champagne en de overheerlijke bruidstaart op het buitenterras van Huis de Voorst. Vervolgens gingen alle gasten naar de dinerzaal waar voor allen een culinair 4-gangendiner werd uitgeserveerd, onder begeleiding van de muziek van Pianist Born Sanders. Als afsluiter stond er nog een overheerlijke dessert klaar in de kelder van de locatie.

De hele dag konden we gebruik maken van de exclusiviteit van de locatie, waardoor het feestgedeelte in weer een andere ruimte plaatsvond. Het bruidspaar opende de feestavond dan ook met een Tango dans. Tijdens de Tango dans was er een nevel van droogijs dat is ook te zien op de zeer indrukwekkende foto door Eppel Fotografie.

Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde zonnige en romantische dag!

Review van bruidspaar:
Wat een fantastische dag hebben we gehad, en een groot deel daarvan hebben we te danken aan onze geweldige weddingplanner Mirjam! Tijdens alle voorbereidingen en op onze trouwdag zelf was ze ongelooflijk bereikbaar en flexibel. We hadden zelf al veel geregeld en Mirjam was super in het aanpassen aan onze plannen, wat echt een geruststelling was. Een van de grootste pluspunten van Mirjam’s service was dat we ons op de dag zelf helemaal geen zorgen hoefden te maken over de organisatie. Ze had alles onder controle, waardoor we volop konden genieten. Ze kwam ook met het briljante idee om onze ceremonie persoonlijker te maken door onze familieleden actief te betrekken, omdat we officieel al waren getrouwd. Dit maakte het moment extra bijzonder en persoonlijk. Zelfs toen er kleine uitdagingen waren, loste Mirjam deze efficiënt op zonder dat het ons opviel. Haar professionaliteit en de manier waarop ze problemen aanpakte, was indrukwekkend. We zouden Mirjam en Marry and More absoluut aanbevelen aan andere stellen. Haar passie voor haar werk en haar vermogen om elke bruiloft speciaal te maken, maken haar de perfecte keuze voor jullie grote dag!