Bruiloft Leonie & Rudi

Over deze bruiloft

  • Datum: 15 maart 2024
  • Echtpaar: Leonie & Rudi
  • Fotograaf: Sophia Eerden Weddings
  • Type: Bruiloft
  • Locatie: Omgeving Bludenz

Vorig jaar werd Marry and More door de (bruidegom) Rudi benaderd dat zij een droom hadden, om te willen trouwen in Oostenrijk. Hij was alvast aan het voor verkennen of deze droom uit kon komen, terwijl hij zijn vriendin Leonie nog niet ten huwelijk had gevraagd. Alleen dit was al een super leuke ervaring om als Weddingplanner te mogen uitzoeken. Na meerdere malen contact te hebben gehad en het vertrouwen in een weddingplanner absoluut aanwezig was, heeft hij zijn vriendin zijn enthousiasme wens/idee uitgesproken. Nu waren beide ontzettend enthousiast en gingen we met z’n drietjes om de tafel om te kijken naar alle mogelijkheden.

Hun bruiloft dromen werden met de week steeds mooier. Uiteraard was het maken van keuzes soms wel lastig, maar door vertrouwen te hebben in Marry and More, wisten ze ook dat het goed zou komen. Na ruim een jaar voorbereiding ging het avontuur van start. We waren met een groep van circa 55 personen. Iedereen reisde zelfstandig naar het mooie Oostenrijk en voor iedereen was een luxe onderkomen geregeld. Dit was voor vele gasten al genieten en dan moest de bruiloft nog beginnen 😉

De aankomstavond werd ingevuld met een traditioneel Oostenrijk gerecht, namelijk met een Wiener Schnitzel / Cordon Blue en aansluitend nog een lekker drankje. Deze avond had wel een thema, namelijk apres-ski. Geloof me, écht alle gasten hadden hier enorm hun best opgedaan. Wat was het een ontzettend leuke sfeervolle apres-ski avond.

Na een nachtje heerlijk te hebben geslapen op een heerlijk Oostenrijks bed, was het zover… de dag van de Bruiloft! Om 8 uur kwam de visagist / kapster al op locatie en alle familieleden waren in gezonde spanning modus aan het ontbijten. we zijn de dag gestart met de firstlook, nadat de bruidegom het bruidsboeket had opgehaald bij de bloemist. Vervolgens ging het bruidspaar de stoeltjeslift in voor nog meer foto’s. Je wilt ook niet anders, met dit adembenemende uitzicht. Na de fotoshoot was het even een rustmoment ter voorbereiding van de ceremonie.

De ceremonie werd verzorgd door Trouwambtenaar Wijbrand van der Sande van ‘Mag ik jullie trouwen‘. Jeetje wat heeft iedereen oprecht genoten, dank daarvoor!

Bij het proostmoment hoort natuurlijk ook een taart. Bij de meeste Oostenrijkse bruiloften is dit geen bruidstaart, maar apfelstrudel. Deze locatie maakt de apfelstrudel in een hartvorm. En de slagroom, de aardbeien en vanillesaus ontbreekt natuurlijk ook niet.

Na een culinair luxe Oostenrijks diner ging we een fakkeltocht houden, om geen afterdiner-dip te krijgen. En dat werkte, na een korte wandeling van 30 minuten met een fakkel in de hand, kwam iedereen weer vol energie de trouwlocatie binnen om de feestavond te kunnen laten beginnen. Nauw, het dak ging eraf met DJ Marco. Na een dag om niet te vergeten, gingen alle gasten voldaan met de bus naar hun slaaplocatie.

Na weer een goede nachtrust werd het trouwweekend geëindigd met een gezamenlijke lunch. Het familiegevoel wat dit weekend, was zo voelbaar, waarbij iedereen elkaar een warme knuffel gaf en elkaar een fijne reis naar huis wenst. Oprecht iedereen heeft genoten!


Review van bruidspaar :

Mirjam heeft ons met zoveel enthousiasme geholpen, dankzij haar hebben we echt onze DROOM BRUILOFT kunnen realiseren, in het prachtige Oostenrijk, omgeving Bludenz. In de voorbereidingen wist ze al meteen van doorpakken, hadden we al razendsnel een prachtige locatie gevonden en beschikte ze over een enorm fijn netwerk, waardoor veel mogelijk was. Ook tijdens onze 3-daagse bruiloft heeft Mirjam alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat het tot in de puntjes verzorgd was. Hierdoor konden wij volledig genieten van de prachtige omgeving, elkaar en onze lieve vrienden en familie. We konden ons geen mooiere dagen wensen!