Bruiloft Maria & Reinier

Over deze bruiloft

  • Datum: 12 april 2024
  • Echtpaar: Maria & Reinier
  • Fotograaf: Fotograaf Stefanie Fiegl
  • Type: Oostenrijkse bruiloft
  • Locatie: Oostenrijk, S√∂lden

Het verhaal

Kun je je voorstellen, met al je dierbaren 4 dagen naar het mooie Oostenrijk. Maria & Reinier konden deze droom werkelijk maken voor alle gasten.

De reis begon in Venlo waarbij alle gasten met de touringbus van de Zwaluwse reizen de rit gingen maken naar het mooie Oostenrijk. Op vrijdagavond kwamen alle gasten aan in Sölden, waar alle gasten werden verwelkomt door het bruidspaar en aansluitend een kleine welkomstborrel hadden na de lange reis.

De volgende dag, de dag van de bruiloft. Voor het bruidspaar was alles al in volle gang, terwijl de gasten nog even iets langer konden uitslapen. Uiteindelijk werden alle gasten om 10.00 uur verwacht bij de lobby van het hotel.

Het bruidspaar wilde natuurlijk nog niet gezien worden door de gasten, maar ook de bruid wilde de bruidegom nog niet zien en andersom ūüėČ Een logistieke goede test voor de weddingplanner, aangezien we ook met de gondel moesten opweg naar 3.000 meter hoogte. Daarnaast was Mari√ęlle Jongmans van Bijzonder Huwelijk, Married at the first sight, ook een verrassing, dus zij werd ook extra toegevoegd als belangrijk aspect aan het programma van de bruiloft.

Alles verliep perfect, waardoor de firstlook voor Maria en Reinier een sprookje was op 3.000 meter hoogte. Daarentegen waren alle gasten op de plek van de ceremonie en aan het genieten van de adembenemend uitzicht. Alle gasten werden verzocht om te gaan zitten en toen kwam Reinier met zijn zoontje aangelopen, vervolgens kwam Mari√ęlle Jongmans met het dochtertje van het bruidspaar als totale verrassing en als laatste kwam Maria met haar vader aangelopen. Alle gasten konden het niet droog houden, wat een moment was dat!

In Oostenrijk is het niet helemaal gebruikelijk om een bruidstaart te hebben, maar het bruidspaar wilde dat. Gasten konden smullen van een traditionele Oostenrijkse bruidstaart. Na heerlijk te hebben genoten van de ceremonie, felicitatie en speeches werd het tijd dat het bruidspaar op de ski’s naar het midden station ging ski√ęn. Ook dit was weer een kippenvel momentje!

Eenmaal met alle gasten en bruidspaar teruggekeerd in het dal en het hotel was het tijd voor het luxe 5-sterren 4-gangendiner. Aan niets ontbrak! Uiteraard gingen daarna de voetjes van de vloer met de foam-ledsticks. Met DJ Sven Mayer was gelijk de toon gezet en heeft niemand meer de dansvloer verlaten.

De dag na de bruiloft vond het nog een apres-ski feest plaats (oftewel een oktoberfest). Alle gasten gingen met de touringbus naar de locatie en iedereen had ook haar/zijn best gedaan op de kleding, want iedereen zelf de crew, waren in Dirndl/Lederhosen.

Ook dit was weer een uniek exclusief plekje voor ons alleen. Alles kwam hier aanbod van speeches, jagerbombs, nageln, polenaise lopen, tot aan het dansen op de mooie weide van het Oostenrijkse berglandschap. Helaas kwam aan deze dag ook een einde.

Uiteindelijk gingen alle gasten op maandagochtend weer in de bus opweg naar Nederland!

Bent u nieuwsgierig naar deze bruiloft? Bekijk dan de bruiloft film¬†Marry and More – Nederlands bruidspaar trouwt op 3.000 meter in S√∂lden te Oostenrijk”

Review bruidspaar:
Mirjam is een fantastische wedding planner! Ze heeft ons geholpen om onze droom tot leven te brengen door in Oostenrijk op 3000m hoogte te trouwen. Last minute werd één van onze locaties gecanceld en heeft zij binnen een week (een nog beter) alternatief gevonden. Ik zou iedereen aanraden met haar te werken!