Bruiloft Roos & Ron

Over deze bruiloft

  • Datum: 24 april 2024
  • Echtpaar: Ron & Roos
  • Fotograaf: Suijten & Steenbergen Trouwfotografie
  • Type: Nederlandse Bruiloft
  • Locatie: Te Werve in Rijswijk

Het verhaal

Een stukje vertrouwen en rust creëren!

Eind december 2023 kwam ik met Ron in contact en gaf mij aan dat zijn aanstaande niet meer wist hoe zij de bruiloft meer vorm en rust moest kunnen geven. De bruid was op dat moment helemaal gestrest en had hulp nodig bij de organisatie van de bruiloft. Binnen een paar dagen zaten Ron & Roos bij mij aan de tafel en ontvang ik alle input en wensen van Roos. Het vertrouwen was van beide gelijk voelbaar, waardoor het bruidspaar graag de touwtjes bij Marry and More in handen wilde leggen.

Waar staan we nu? Wat moet er nog gebeuren? Wat is de tijdsplanning? Budgetten? et cetera…. De bruid had gelijk weer lucht en kon haar wensen uitten. Marry and More hielp het bruidspaar bij alle ins and outs die bij de bruiloft horen, zodat het bruidspaar op en top kon gaan genieten van hun grote dag op vrijdag 24 mei 2024.

Alles wat tot in de puntjes geregeld en het bruidspaar heeft genoten!

Maar hoe zag hun dag eruit?
De firstlook vond plaats bij het ouderlijke huis van Roos in Leiden, waarbij Ron met een hele mooie oude auto Roos kwam ophalen, met de aanwezigheid van hun familieleden.

Na de ontmoeting ging Ron & Roos en zoontje Gijs met de auto naar Te Werve in Rijswijk, waar zowel de ceremonie, borrel, walking diner en feest plaatsvond oftewel ze hadden de locatie exclusief. Ondanks het weer kon gelukkig de fotoshoot nog plaatsvinden in de prachtige omliggende buitentuin van Ter Werve.

Vervolgens hebben alle daggasten het bruidspaar verwelkomt  bij de entree van de locatie voorafgaand aan de ceremonie. De trouwzaal was waanzinnig gestyled door Bloom your life.

Na elkaar het JA-Woord te hebben gegeven gingen iedereen genieten van de heerlijke bruidstaart van Enjoy-Cakes en de champagne die werd geserveerd. Aansluitend aan de borrel volgende een walking diner, waarbij er culinaire hapjes voorbij kwamen en iedereen aan het genieten was. Tijdens het proost en walking diner moment, was er ook voldoende ruimte voor speeches.

In de avond kwamen er nog gasten bij die van deze mooie dag mochten genieten. De avond begon met een entree van het bruidspaar op een Ceremonienummer. Je zou verwachten een openingsdans, maar deze hadden we als extra verrassing gehouden, door een uurtje later deze entree te maken, nadat het bruidspaar door iedereen was gefeliciteerd. Ja, de openingsdans die was echt een totale verrassing voor iedereen!

De dansvloer heeft geen enkel moment van de avond leeg gestaan en heeft Marry and More iedereen zien genieten. Om 00.30 uur kwam de taxi voorrijden die het bruidspaar bracht naar hun hotel en aansluitend gingen alle gasten voldaan naar huis.

Review bruidspaar: 
Wij hebben een fan-tas-tische bruiloft gehad, mede dankzij de enorme professionaliteit, enthousiasme en doortastendheid van Mirjam.
Mirjam voelde feilloos aan wat wij als bruidspaar wilden en nodig hadden. Mirjam, bedankt voor de fijne samenwerking. Het was een geweldig avontuur en onvergetelijke dag!